Dette med donasjon er en ting jeg har tenkt på i lang tid, faktisk flere år. Jeg har aldri helt turt å få meg til å gjøre det. Men nå i februar fikk jeg altså høre om Spleis, en folkefinanseringstjeneste laget av SpareBank1. Jeg åpnet en speils, og lot den stå i 30 dager. Jeg ble utrolig glad for å se at flere av dere var villige til å gi penger til drift, vedlikehold og utvikling av denne nettsiden. Så nå åpner jeg igjen opp for donasjoner, og blir lykkelig for hver krone dere gir. Ønsker du å gi kan du gjøre det ved å klikke på bildet her:


 

Jeg har fått en henvendelse fra noen som ønsker å vite mer om hva jeg faktisk har av utgifter. Jeg ønsker ikke noe annet enn å være åpen om dette, så jeg vil gjerne svare åpent her, så alle kan se!

Aller først vil jeg få presisert at hovedgrunnen til at jeg nå har lagt til muligheten for å gi donasjoner er for å kunne utvikle siden videre. Jeg har mange ideer som vil gjøre nettsiden bedre å bruke, og dette involverer kjøp av ulike tjenester, som jeg ikke har tatt meg råd til av min private økonomi. Så med penger fra en folkefinansering er drømmen å kunne utvikle siden ytterligere.

Jeg benytter meg av WordPress, og har både webhotell og domener hos Domeneshop. Nå betaler jeg kr 120,- for .no domene pr år og kr 130,- for .net domene, og kr 25,- pr måned for Webhotell.

I første innsamlingsrunde, i februar og mars 2018 ble det samlet inn kr 825,-. Kr 420,- gikk til betaling av webhotell og .no domene. Kr 126,- gikk til betaling for bistand for å få forfatteroversikten opp. Resterende står på konto.