Elisabeth Hammer med ny serie den 24. mai!

24 mai 2019 kommer Elisabeth Hammer sin nye serie: “Frostrose”. Første bok heter “Merket for livet”. Bok 1 i denne nye serien, kommer ut samme dag som siste bok i Skumringstid skal ut i hyllene. Skumringstid er serien Elisabeth Hammer gir ut nå, og den serien avsluttes da med bok 18, samtidig som hennes nye serie, Frostrose, kommer ut med bok 1 🙂 Produktiv dame!

Vi vet ikke hvor lang Frostrose blir, men vi har fått vite litt om hva serien skal handle om :

Frostrose har handling fra siste halvdel av 1800-tallet, og utspiller seg hovedsakelig i Larvik og Tønsberg.

Adeline Meyer vokser opp på en anstalt for foreldreløse barn. Livet er hardt og urettferdig,men hun opplever også glede og får dype vennskap. Årene på anstalten preger henne når hun skal ut i verden.

Jeg synes i hvert fall at dette høres ut som en spennende serie, og jeg gleder meg til å lese den. Tidligere har Elisabeth Hammer utgitt seriene Maria av Svaneberg og Misteltein. I disse dager utgis Skumringstid som altså blir på 18 bøker. Ingen tvil om at Elisabeth har mange flotte historier hun ønsker å fotelle, til stor glede for leserne 😀

Annonse

Om Inger Monica - Mimsdal 16 artikler
Heisann. Jeg heter Inger Monica Stornes, er 33 år, bor i Gyland, og er for mange i romanserieverdenen, kjent som bloggeren Mimsdal som skriver bokanmeldelser om romanseriebøker. Jeg startet bloggen i 2013, og bloggen utviklet seg etterhvert til ei Facebook gruppe jeg startet i 2014 som heter Romanserier-Lev I En Annen Verden En Stund. Jeg har lenge holdt på med disse tingene for meg selv, med bare litt hjelp av moderatorer i facebook gruppa, og gruppa har nå vokst til over 1000 medlemmer. Men nå gleder jeg meg til å kunne poste litt her inne hos Nina og Min Bokverden også :) Jeg tror dette blir et flott samarbeid, og jeg gleder meg til å se hvordan dette utvikler seg :)

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.