50-talls serie kommer i mai!

I går la jeg ut innlegg om hva vi kan forvente oss – og allerede i dag må jeg innrømme at jeg bommet. For da jeg gikk gjennom alle forfatterne som har skrevet noe tidligere var det ei ung dame jeg hoppet over. Jeg tenkte at det var fire år siden forrige serie, og jeg visste at hun siden hadde tatt ferdig utdannelsen sin etter det, så ja, jeg tenkte at her kommer det ikke noe.

Så feil kan man altså ta!

21. mai kommer serien Feriekolonien, skrevet av Martine Strømsnes.

Våren 1954. Ragnhild er 23 år, og stortrives med å være lærerinne for en vilter gutteklasse midt i Oslo. Men sommerferien nærmer seg, og hun gruer for å reise hjem til Elverum. Der venter en forsmådd kjæreste – og en mor som viser liten forståelse. Da en fremmed kvinne gir Ragnhild et uventet råd, er valget enkelt. Men kan et opphold på feriekoloni kurere hjertesorg, eller vil det bare skape større forviklinger?

Martine Strømnes er utdannet jurist og har tidligere skrevet den seksten bøker lange serien Sølvbåndet. Hun vant Cappelen Damms manuskonkurranse i 2012 med serien og skrev den mens hun studerte. Hennes hjerte har alltid banket litt ekstra for det sjarmerende og optimistiske femtitallet, som forlaget skriver, og nå får vi resultatet i mai.

2 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pågående serier | MinBokverden
  2. Utgivelseskalender – MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.