Elisabeth Hammer

Elisabeth Hammer er født i 1970. Hun bor i Horten med mann og tre barn. Hun er utdannet jurist, med ved siden av jobben har hun alltid skrevet. Forlaget skriver følgende om Elisabeth “Elisabeth har et sterkt engasjement for de svake i samfunnet, og hun har et stort hjerte for både dyr og barn. På fritiden liker hun å lese, se TV-serier og gå lange turer. Men først og fremst er hun en skikkelig fotballmamma som reiser land og strand rundt for å heie på Norges desidert beste fotball-lag: Nemlig Borre-jentene!”

Det var i forbindelse med Cappelen Damms Manuskonkurransse i 2009 at hun sendte inn et utkast av sin første serie. Resultatet kom i 2011,  Maria av Svaneberg, en serie som ble avsluttet etter 16 bøker i 2013. Mellom 2014 og 2016 skrev hun serien Misteltein som ble på 24 bøker. Deretter skrev hun Skumringstid, en serie utgitt mellom 2017 og 2019 som ble på 18 bøker. I 2019 kom hennes fjerde serie, Frostroser.

Sommeren 2017 bidro hun til Cappelen Damms sin novellesamling Sommerstemning. Hun har tidligere skrevet fem bøker, hvor fire av de er en fantasy serie med navnet “Legenden om Krigsgudinnen” som består av bøkene Slangedragen, Amuletten fra Isdrian, Blodrubinen, Åndemaneren og I falkes rike. Den femte og siste boka er frittstående.