Annikki Øvergård med ny serie før jul

Annikki Øvergård er et pseudonym for Annikki Torgersen og Jan Erik Øvergård. Ekteparet kommer nå med sin tredje serie, og allerede 18. desember kommer første bok i den nye serien i butikkhyllene.

Serien har fått navnet Cathinkas døtre, og handling fra Oslo. Et av de aller første spørsmålene som stilles når det kommer nye serier er hvor lang serien blir på. Dette er det absolutt ikke godt å si noe om, MEN, vi kan se på hva forfattere tidligere har utgitt.

Annikki Øvergård står også bak seriene Rosemalt og Anna fra Røros. Rosemalt ble på 25 bøker, og Anna fra Røros blir på 30 bøker (siste bok kommer 12. februar 2021). Det kan altså gi oss en pekepinn på lengden på den nye også, at den kan bli ett sted mellom 20 til 35 bøker.

De to første seriene ført i penn av forfatterparet har hatt handling fra Jan Erik sine steder, Gudbrandsdalen og Røros. Den nye serien har handling fra Annikkis barneår i Oslo og stedet hun tok sin utdannelse.

To kvinner fra to verdener møtes. Livet deres blir aldri som før.

Christiania 1888 

Andrine (16) arbeider på fyrstikkfabrikken. Hun frykter både den livsfarlige fosfornekrosen og den ekle formannen som klår på ungjentene. Samtidig drømmer hun om Kristian, den kjekke soldaten i Frelsesarmeen.

Jenny (19) vil ha mer ut av livet enn bare å vente på en ektemann. Skal hun bli diakonisse, som sin tante, og forbli ugift? Men hva da med Johannes, fyrstikkarbeideren som reddet livet hennes, og som hun ikke får ut av tankene?

Den unge mannen hadde de blåeste øyne hun noen gang hadde sett. De var som å se opp på himmelen en varm og deilig sommerdag. Og han var så nær at han lett kunne ha kysset henne. Eller hun ham.
De hev etter pusten og ble liggende i noen lange sekunder.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.