En historie om umulig kjærlighet og en stor drøm.

Seksten år gamle Aurora elsker fart og spenning, og aller best liker hun å være med fetter Fredrik og kameratene hans rundt i byen. På et av disse eventyrene treffer hun verftsarbeideren Edvard, og hun får kjenne på hittil ukjente følelser.

Samtidig kommer spanskesyken til Tromsø, og heller ikke byens velstående familier går klar. Da Auroras mor blir syk, avsløres familiehemmeligheter som setter hele Auroras verden på hodet …

Serien skrives av Bente Pedersen og utgis av Bladkompaniet. Første bok kommer i butikkene 13. februar 2017. Det er Ida Sunniva Sandaas Skjelbakken som står bak illustasjonene. Forfatteren selv sier serien blir 20, kanskje 30 bøker, avhengig av leserenes mottakelse.

Bente Pedersen er født i 1961. Hun er utdannet lærer, men har siden 1989 arbeidet som forfatter på heltid. Hun vokste opp på 1960-tallet i Nord-Troms, der det å skrive ikke ble ansett som et yrke for voksne folk, men der fortellerkunsten likevel stod høyt i kurs. I dag bor hun i Skibotn i Nord-Troms med mann og datter.

Hun har for lengst skrevet seg inn i lesernes hjerter. Romanseriene Raija, Rosa, Sara, Liljene, Huset ArentTre Søstre og Tollkvinne har et samlet opplag på over 6 millioner bøker er et tydelig bevis på Bente Pedersens popularitet. Nå skriver hun på sin nye serie Aurora, og slapp nylig strikkeboken «Strikk fra nord». Første boken i serien Aurora blir hennes 201. utgitte bok !!

Bente forteller selv om barndommens fantasi: «Jeg har alltid elsket gode historier, og da jeg var barn ga det seg utslag i at jeg var ram til å lyve. Jeg klarte ikke å skille mellom virkelighet og fantasi. Mamma oppdaget det, og inngikk en avtale med meg der jeg lovet å spare på alle historiene jeg laget i hodet, for så å fortelle dem til henne hver søndag morgen. Jeg fikk ikke lov til å varte opp i nabolaget med fantasifulle beretninger.»