Bilder fra lanseringsfesten for Nattlys

I går var det en uke siden jeg var på lanseringsfest i Oslo. Bladkompaniet inviterte, og jeg klarte ikke si nei. For hvem kan vel si nei til boklansering på smuglertokt i Oslofjorden?

Etter en kort arbeidsdag på kontoret tok jeg solbrillene på og satte meg på toget. Selvfølgelig var første bok i serien, Første møte, med – for som småbarnsmor er det nettopp i slike stunder lesemulighetene kommer. Jeg var på side 50 når toget satte opp farten, og havnet på side 120 idet toget stanset på Nasjonalteateret.

Jeg er så heldig å ha fått meg mange gode bokvenner grunnet denne interessen, og lanseringsdagen hadde jeg avtalt date med Tone Loeng. Vi koste oss med leskende drikke og boksladder, før vi satte kursen mot brygga. Først litt mingling med forfattere, forlagsfolk og flere bokvenner før en hundre år gammel dame, SS Vega, kom for å bringe oss til sjøs!

Med stekende sol og god stemning kastet vi los. De neste timene bød på hyggelige møter, gode reker, bokbad av Salmund, herlige forsnakkelser fra forlaget og rett og slett sommeridyll! Her kommer noen bilder fra dagen, de blir selvfølgelig større om du klikker på de! Togturen hjem noen timer senere bød på stillevogn og lesetid, og vipps var første bok utlest. Mine tanker om den kan du lese her.

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.