1Dette er historien om Lisa og kollegene hennes, som alltid er parat til å rykke ut for å hjelpe mennesker i nød. I all slags vær, dag og natt, raser ambulansene av gårde for å hente syke og skadde og bringe dem til sykehus, der hjelpen venter.

Lisa har det ikke så lett for tiden. På sentralen i Storestad jobber hun i team med sin hemmelige kjærlighet, Martin, men han ser aldri hennes vei. På hjemmefronten har hun det heller ikke enkelt. Forholdet til samboeren Espen halter, og hun har mistanke om at han er utro…

Så kommer storalarmen: En liten gutt er forsvunnet. Men tiden er knapp, og det er frost i luften. Vil de finne ham i tide?

En nåtidsserie fra Sverige, Storestad. Handling fra utgivelsesårene. Serien er skrevet av Margit Sandemo og ble utgitt av Schibsted Forlag. Det ble seks bøker i serien, alle utgitt i 2004.

fMargit Sandemo er født 23. april 1924 på Østre Toten, datter av forfatteren Anders Underdal.  Hun er oppvokst i Sverige og skriver på svensk. Hun flyttet tilbake til Norge i voksen alder. Margit giftet seg i 1946 med Asbjørn, og de var gift inntil han døde i 1999.

Hun debuterte som forfatter i 1964 og har siden den gang skrvet nærmere 200 bøker. Hun er Nordens mest solgte forfatter. Bokseriene hennes er også utgitt i Polen, Tyskland og Ungarn. 36 millioner bøker har i årenes løp gått ut fra trykkemaskinene!

Hun er forfatteren bak Sagaen om Isfolket, Heksemesteren, Sagnet om Lysets Rike, De svarte ridderne, Blålys! og Trollruner. Hun har også gitt ut 39 bøker i serien Margit Sandemos beste føljetonger. I tillegg har hun skrevet en rekke frittstående bøker.

Bøkene i serien, fra første til siste.