Den populære serien fra Kjerringøy utgis på nytt, 14 år etter første boken kom.

Den 10. mai kan alle nye lesere bli med til Kjerringøy når Trine Angelsen sin serie Hverdagsengler utgis på nytt. Kan hende vil også de som elsket serien da den første gang ble utgitt også stå med et nytt eksemplar av førsteboken om Karine, når de ser de nydelige forsidene denne nye utgaven har.

Serien ble altså utgitt mellom 2010 og 2014 på Schibsted forlag. Denne gangen er det Cappelen Damm som utgir serien, samme dagen som Trine sin pågående serie Gullburet kommer med siste bok. Hverdagsengler er på 27 bøker. Hun har i tillegg skrevet seriene Breidablikk, Havets datter og Thea.

De vakreste steder kan skjule de mørkeste hemmeligheter

KJERRINGØY, 1850: Seksten år gamle Karine arbeider som taus hos familien Gotaas. Med lange dager og hardt arbeid finner hun glede i samværet med de andre tausene og drengen Thomas, som får hjertet til å banke litt ekstra. Men uhyggen lurer på handelsstedet. En dreng ble nylig funnet død i fjæra, og nå er det lenge siden noen har sett Hartvik, krambubetjenten. Så gjør Karine en grufull oppdagelse.

Karine styrtet ut gjennom døren og sprang rett inn i drengen.– Ka e det med dæ? Har du sett ei mus? Eller kanskje en edderkopp? flirte han.– Han … han … Karine stammet fram ordene: – Han Hartvik heng der inne.

Første bok fra 2012

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.