Desperat jakt en sen fredags kveld, hvor er bøkene?

reklame

Tidligere i kveld la jeg ut en direktesendt video på Facebook, den du ser over her. Det har vært stille en stund nå, men i kveld trengte jeg altså litt moralsk støtte.

Jeg var først på Kiwi i 10 tiden på formiddagen, men der var det kun igjen to bøker av Frostrose. Spurte de som jobbet der, men det hadde ikke kommet inn noe. Så sendte jeg mannen på en annen butikk rundt kl 16, men heller ikke der hadde de fått noen nye bøker.

Da tok jeg meg selv i å sjekke at det faktisk var fredag, og utgivelseskalenderen, for å være sikker på at det var rett dato jeg hadde sett på. Og det var det jo!

Så prøvde jeg meg igjen etter fredagstacoen var inntatt, først innom Kiwibutikken fra tidligere på dagen, men de hadde fremdeles ingen bøker i hyllene. Da jeg kom til kassene med melka og bleiene jeg skulle kjøpe, men uten bøker, og det var en Snømann i kassen, da ble det fredagsgodt på meg! Kjørte så videre til neste butikk og LYKKE !!

God lesning folkes !

2 Comments

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.