Vil du bidra med penger til drift, vedlikehold og utvikling av denne nettsiden?

 

MinBokverden er en nettside for alle leseglade.
MinBokverden er en nettside til glede og nytte for alle serielesere.
MinBokverden er en nettside med oversikt over alle seriene man kan velge mellom i dagens marked!

 

For å donere kan du enten Vippse til nummer 906 52 114, eller overføre direkte til kontonummer 9100.09.30992. Husk å merk overførselen med “MinBokverden” og ditt navn. Som takk for bidrag vil jeg lage “Hall of givers” her på siden, hvor alle som gir over femti kroner blir nevnt ved navn. De som ønsker å være anonyme får selvfølgelig være det, de skriver dette i overføringen. De som gir flere ganger blir stående flere ganger på lista. Beløpet som gis vil ikke bli oppgitt. For de som gir over femhundre kroner vil navn, bilde og summen som er donert legges øverst, som en takk for sjenerøsitet og giverglede.

Aller først vil jeg få presisert at hovedgrunnen til at jeg nå har lagt til muligheten for å gi donasjoner er for å kunne utvikle siden videre. Jeg har mange ideer som vil gjøre nettsiden bedre å bruke, og dette involverer kjøp av ulike tjenester, som jeg ikke har tatt meg råd til av min private økonomi. Så med bidrag fra dere som bruker siden her er drømmen å kunne utvikle siden ytterligere.

Jeg benytter meg av WordPress, og har både webhotell og domener hos Domeneshop. Nå betaler jeg kr 120,- for .no domene pr år og kr 130,- for .net domene, og kr 25,- pr måned for Webhotell.

I første innsamlingsrunde, i februar og mars 2018 ble det samlet inn kr 825,-. Kr 420,- gikk til betaling av webhotell og .no domene. Kr 126,- gikk til betaling for bistand for å få forfatteroversikten opp. Resterende står på konto.