Dorthe Erichsen tar oss med tilbake til 60-tallet!

Dorthe Erichsen tar oss nok en gang med til Tjøme, men denne gangen til sommeren 1963, til livlig retro, kvikke dialoger, kjærlighet og floker. Det er bare å glede seg til 16. april !

Vårt forrige besøk på Tjøme i Dorthes regi var tilbake i 1917, i den 20 bøker lange serien Losbarna, som var hennes debut som forfatter. Siden har hun også skrevet serien Seterliv, på 28 bøker.

TJØME, SOMMEREN 1963

Popmusikken drønner ut av bilradioen, og lokale band spiller til dans på pensjonatene. Skjørtene stanser under knærne, og brylkrem er fortsatt på moten. Venninnene Liv, Bibbi og Unni har planer og drømmer for fremtiden, men noen ganger skal det bare et tilfeldig møte til før alt blir snudd på hodet …

Han snudde seg mot henne med et stort smil. De mørke, tette vippene fremhevet de gråblå øynene, som var forbausende lyse hos en så mørk mann. Eller var han egentlig så mørk? Siden håret var vått, var det vanskelig å si …
Det suste for ørene, og strupen føltes tørr som pergament. Hun hadde akkurat sagt ja til å ta en vilt fremmed mann med i bilen. Hva var det hun drev med?

Han grep hånda hennes, holdt den opp, lot tommelen gli over den smale ringen. “Hos deg er alt på stell, ser jeg, frue.”
“Frue? Jeg er ikke
gift!” Bibi dro hånda til seg. “Det … det er forlovelsesringen min!”
“Du er ikke gift ennå, altså.” Hørtes han lettet ut, eller var det noe hun innbilte seg?!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pågående serier | MinBokverden
  2. Utgivelseskalender – MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.