Eksklusiv sniktitt!

På senhøsten får vi endelig mer fra to av våre kjente penner og MinBokverden gir deg en eksklusiv sniktitt!

Vi begynner den 18. oktober, da kommer den nye serien til Sigrid Lunde, som vi kjenner fra Jordmoren, Lokketoner og Hjertets Røst. Hun vant Bladkompaniets skrivekonkurranse i fjor vår, og resultatet ble Storgårdsfruen! Første boken i serien heter Livsvilje og dette vet vi om handlingen;

Iselin må tigge da morens livsførsel rammer søskenflokken hardt, men sangstemmen og pågangsmotet kan ingen ta fra den vakre jenta. Hun forelsker seg i Erling, selv om ikke engang Iselin tror det kan bli dem.

Vi fortsetter med den nye serien som kommer 1. november. Her er forfatteren Hege Løvstad Toverud, som utgav Liljas dans på Cappelen forlag mellom 2007 og 2008. Deretter vant hun Cappelen Damms skrivekonkurranse i 2011, og kommer nå med den nye serien Solens barn. Da hun vant skrev forlaget følgende om hennes bidrag;

Den fortellingen som grep juryen begynner i en kald, vinterlig fjellbygd, hvor en fortvilet og lutfattig mor må redde livet til sine to barn ved å sende dem fra seg – på en kjelke ned en skråning! Det høres kanskje merkelig ut, men fortellingen er varm og nær og inneholder så mye kjærlighet og fortvilelse, livslyst og drama, at juryen til slutt var sikker i sin sak: Hege er vinneren!

2 Comments

  1. Ååå, klarer nesten ikke å vente, de ser flotte ut og dette innholdet liker jeg godt.

  2. Wow her blir det to nye serier skjønner jeg. Begge virker så spennende og lovende. Koselig at á Sigrid Lunde blir med oss igjen. Og nå nytt fra Hege Løvenstad Toverud og. Dette blir jo en fin bokhøst. Ja og med Kjære Lilly og alle andre på gående serier og.
    Gleder meg masse.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.