1En nåtidssereie hvor vi måter Reina Emilie Sommervik-Zanth.  Hun er enearving til et stort helseimperium og kommer rett fra studier i St. Gallen i Sveits for å ta over som administrerende direktør i familiekonsernet MulitMed. Problemene tårner seg opp for Emilie, fortere enn hun ante var mulig. Om få dager skal hun ta over Multi Med, samtidig må hun velge mellom familiens krav og signalene fra eget hjerte. Og i kulissene trekker onkel Otto i trådene… Hun må velge mellom familiens krav og signalene fra eget hjerte. Men blir samtidig hardt presset av en fordrukken og snobbete mor, hensynsløs onkel og sin forlovede. 

– Otto du har misforstått. Anders, du visste hva jeg mente! Dette kan jeg ikke godta. Hun reiste seg. Stirret først utover alle gjestene, sendte Anders et advarende blikk, vendte seg så langsomt med ansiktet mot sin onkel, sine foreldre.
– Jeg beklager. Hun dro ringen av seg, den gled ikke uten vanskeligheter over det innerste fingerleddet. En liten stund lå den og blinket i den åpne håndflaten hennes.
– Otto, det er vel deg jeg skal returnere denne? Ja, for det er vel ingen tilfeldighet at den passer perfekt til kjolen jeg har på meg i kveld? Og til bilen?

fSkrevet av Helene Holst-Hammerfeld, et pseudonym for May Grethe Lerum, Anne B. Ragde og Trude Brænne Larssen. Nåtidsserien ble utgitt av Cappelen mellom 2002 og 2003 og ble på 11 bøker.

På bøkene står det at serien er skevet av Helene Holst-Hammerfeld, hvilket er et pseudonym for May Grethe Lerum, Anne B. Ragde og Trude Brænne Larssen.

Alle tre er sterke damer med lang fartstid som forfattere. Av de tre er det kun Ragne som ikke også har gitt ut andre romanserier. Lerum står bak seriene Livets Døtre og Solgudens krukke, og Larssen har skrevet Holmegaard, Legdebarna, Rimfrost og Ulveøyne.

Bøkene i serien, fra første til siste.