En sommerhilsen

Nå er den norske sommeren over oss for fullt, det regner den ene dagen, og er strålende sol den andre. Sommerferie har jeg visst også, og sommerferie for meg betyr lesetid!

Akkurat nå sitter jeg med Årringer, som jeg begynte på for ikke så lenge siden. Leselisten er altfor lang til at bøkene blir lest nå i sommer, men jeg er optimistisk som alltid 🙂 Det er Tårnhuset, Nattergalen, Frostrose, Skjærgårdsliv, Jordmor i Nidaros, Aftenstjernen, Eikegården, Krøniken om Ylva Alm og Årringer. I tillegg har jeg lyst til å begynne på både Doktorens døtre, Breidablikk, Solgull, Papirslottet, Skjebnestier og Seterliv. I tillegg har jeg den nye serien til Katrine Wessel-Aas på vent, den om Familien Winther.

Planene for sommeren er ikke mange, sånn bortsett fra lesing. Det blir litt sommerjobbing på meg, og resten av familien stikker til varmere strøk da jeg skal jobbe. Og nå ser det jammen mei ut til at det blir teater på meg og en venninne i morgen, Årringer 🙂 Ellers har jeg og familien allerede hatt en langhelt i telt på fjellet, og andre planer er det rett og slett ikke. Ganske deilig synes jeg 🙂

Her er noen bilder fra teltturen og andre hverdager hos meg. Og med det ønsker jeg dere alle en riktig god sommer, fylt av sol og regn (la oss være realistiske, vi bor tross alt i Norge), latter fra morgen til kveld, barbente føtter på duggfriskt gress, spennende bøker det ikke går ann å legge fra seg og ikke minst minner, minner å ta frem igjen, minner som skaper solskinn i sinnet !!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.