Endelig en fortsettelse av serien Eikegården.

7. februar er datoen Stine Langtangens nye serie Mormors arv kommer i butikkene. Serien handler om datteren på Eikegården, Alva. Serien er en uavhengig serie som fint kan leses også for de som ikke har lest forhistorien i serien Eikegården.

Eikegården var tittelen på Stine Langtangens debutserie som utkom mellom 2015 og 2021, og den ble på 40 bøker. I serien fulgte vi Selja fra hun var 17 år i 1647 til hun var blitt voksen kvinne og mor selv. Serien Mormors arv handler om hennes datter.

Gode egenskaper går i arv. Farlige også.

Nå har årene gått, og datteren på Eikegården nærmer seg 18 år. Rastløsheten og fryktløsheten hennes bekymrer foreldrene. Og hvilke mystiske evner har hun arvet fra mormor Una?

Olai lot Selja legge seg til rette før han la armen rundt henne og kysset henne i nakken. – Jeg forstår hva du mener, men det er også mer … For Alva er Una opp av dage. Og den moren din … Han skar en grimase. – Tilgi meg, Selja, men hun gir meg frysninger noen ganger.

Alva vil ut i verden. Mens mor og far nødig vil slippe henne, ivrer mormor for planene. Hun har en baktanke, tydeligvis, et oppdrag til barnebarnet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.