Endelig en ny slutt på serien fra Orkenøyene!

Flere lesere har gitt uttrykk for at de følte seg snytt da serien Spinnesteinens løfte brått ble avsluttet tilbake i 2014. Nå har forfatter Torill Karina Børnes pusset på serien og skrevet en helt ny slutt, noe som gjør at serien har økt med en bok – fra åtte til ni bøker i serien. En ekstra bok er ikke alt som er nytt, serien har også fått ett nytt navn; Vestavind.

Stormende følelser og ulykkelig kjærlighet på Orknøyene og i Bergen. Serien er på ni bøker!

Vestavind er en dramatisk og sterk historie fra forfatteren av Morild og Snøklokker. Serien er basert på den utrolige historien om skottejenta som rodde ut for å melke kyrne, men endte opp på den vestnorske kyst.

Første bok kommer i salg 1. desember 2023 og har beholdt sin opprinnelige tittel Jarlens datter. Også illustrasjon av seriens karakterer er beholdt, illustrert av Eline Myklebust Madsen.

ORKNØYENE 1612
Det er noe spesielt med Maria av Rendall, det har hun fornemmet siden hun var liten. Hun vokser opp som bondejente under beskjedne kår, men i årene hennes renner adelig blod. For å finne sitt hjertes utkårede tyr Maria til morens gamle amulett. Sagnet sier at den som vil bære den, er skjebnens utvalgte. Da mannen med de intense blå øynene velger å legge den rundt halsen sin og lover å bære den for alltid, forstår hun at hun har funnet den rette. Men etter 17 års stillhet blander Marias egentlige far, den forhatte jarlen av Orknøyene, seg plutselig inn i Marias planer. Han har all makt og er vant til å få det som han vil …

Kan en amulett vise hvem som er hennes utkårede?

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.