Endelig kommer vinneren Marianne med serie!

Spoler vi tiden fire år tilbake i tid ble det lyst ut tre skrivekonkurranser, med flere hundre tusen i førstepremiepotten. Et av forlagene som hadde konkurranse var Bladkompaniet, og de kåret ikke mindre enn fire vinnere. Nå kommer endelig en av dem med serie!

Festningsbyen Fredrikstad

Marianne Hoff Engesland skriver nå serien Før Demring, som lanseres 25. mars. Serien har handling fra festningsbyen Fredrikstad i året 1789. Den handler om to kvinner som lever ulike liv, men som begge har mot til å gå egne veier, den ene er fattig, den andre er rik.

Amalie vil ikke giftes bort, hun vil bli gullsmed. Hun vil følge i farens og i oldemor Lucias fotspor! Men et opprørende brev, et gufs fra fortiden, har gjort moren fast bestemt på ekteskap for datteren, og det raskt. Amalie legger en dristig plan for å slippe unna – men
én mann og ett møte kan hun ikke glemme …

Amalie stirret etter ham, målløs og med brennende kinn. Først da han rundet hjørnet, slo det henne at hun aldri hadde fått vite hva han het.

Marthe kjemper desperat for å brødfø seg selv og faren uten å måtte ty til samme foraktede løsning som moren. Stoltheten fører henne ut på farlige veier og inn i mektige familier. Kan det være starten på et nytt liv? Marthe vil gripe sjansen – eller dø i forsøket.

Baksidetekst bok en

Marianne Hoff Engesland

Marianne Hoff Engesland (f. 1978) bor på Sinsen i Oslo med mann og to barn. Da hun vant konkurransen høsten 2018 stod følgene å lese om henne: Hun har mange års erfaring som forfatter og redaktør innen tv-drama. Hun er brennende opptatt av språk og historie, og bruker aktivt sin bakgrunn fra litteraturvitenskap, folkloristikk og idehistorie når hun skriver.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.