Evelinas drømmer – ny serie fra Ellinor Rafaelsen

Ellinor Rafaelsens sin serie Veien hjem nærmer seg slutten, og siste bok kommer i butikkene 6. mars. Og den kommer altså ikke alene! For samme dag lanseres hennes nye serie Evelinas drømmer. Serien har handling fra Finnmark på slutten av 1800-tallet og omtales av forlaget NorskeSerier som “En hjerteskjærende familiesaga”.

Forlaget NorskeSerier har tidligere også hatt lansering av ny serie på samme dag som en serie er avsluttet. Da har abonnentene fått bøkene i posten, med beskjed om at de automatisk får abonnement på den nye serien. Man må altså aktivt melde ifra dersom man IKKE ønsker abonnement på serien. Så for de som får Veien hjem i postkassen, vær oppmerksom når du mottar siste bok i serien, og les nøye på de arkene som følger med boken.

OPPDATERING; Markedskoordinator ved NorskeSerier har nå tatt kontakt og sagt de IKKE vil overføre abonnement. Les mer her.

Så over til den nye serien!

Det er hungersnød i Finland, og syv år gamle Evelina holder på å sulte i hjel. Foreldrene stilles overfor et vanskelig valg når samen Matti Jallo tilbyr seg å ta Evelina med til Norge. Der kan hun vokse opp hos kystbønder, som har nok mat.

– Men jeg har ikke hjerte til å sende henne …
– Har du hjerte til å se henne dø her hjemme? Foran øynene på oss? Har du hjerte til å begrave henne når telen har gått? avbrøt Erkki hustruen. – Dette er kanskje den eneste sjansen vi har til å gi ett av barna våre en mulighet til å overleve. Til å gi Evelina en fremtid.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Forlaget bekrefter – slutt på praksis! | MinBokverden
  2. Pågående serier | MinBokverden
  3. Utgivelseskalender | MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.