Favorittbok flytter til ny nettside

Etter Schibsted ble kjøpt opp av Vigmostad & Bjørke ble Favorittbok.no opprettet som forlagets nettsted for serieromaner. Det er Bladkompaniet som står bak seriene vi leser, ett sterkt merkenavn som feiret 100år med utgivelser i 2015. Nå legges altså favorittbok.no ned, og alt samles under bladkompaniet.no. Forlaget skrev følgende torsdag 22. desember; 

Kjære kunde

Vi flytter! Velkommen til våre nye nettsider www.bladkompaniet.no.

På bladkompaniet.no vil du finner alle våre kjente og kjære serier, forfatterinformasjon, blogginnlegg og hilsener fra både forlaget og forfattere, utgivelseskalender og mye mer.

I forbindelse med flyttingen vil vi også få en ny og bedre e-bokløsning, der alle våre e-bøker vil bli distribuert av EBOK.no. Du kan selv velge om du vil finne e-bøkene via bladkompaniet.no, eller om du vil gå direkte inn på EBOK.no.

Viktig informasjon til deg som har kjøpt e-bøker på favorittbok.no.
Selv om vi flytter vil du ikke miste dine e-bøker! Alle e-bøker du har kjøpt og lastet ned vil være lagret på din(e) enhet(er) og i dine lese-apper fram til du eventuelt velger å slette disse selv, og din ordrehistorikk vil fortsatt være tilgengelig i din SPiD-konto. Vi vil ikke automatisk overføre din bokhylle fra favorittbok.no til EBOK.no. Dersom du likevel skulle ønske at vi skal gjøre dette, for eksempel fordi du har kjøpt bøker du vil laste ned på nytt eller ennå ikke har lastet ned, tar du kontakt med oss på hjelp@ebok.no og merker e-posten med «overføring av bokhylle fra favorittbok». I e-posten må du legge ved ditt navn, telefonnummer og e-postadressen du bruker for å logge inn på din SPiD-konto, så overfører vi din bokhylle i løpet av januar.
Vi håper du vil like våre nye nettsider!

Med vennlig hilsen
Alle oss i favorittbok.no og Bladkompaniet

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.