Forfatteren bak Livsarven og Hvite hjerter kommer straks med noe nytt!

Ann-Christin Gjersøe, forfatteren bak de kjære seriene Livsarven og Hvite hjerter, lanserer i begynnelsen av januar en stor nyhet! Etter Hvite hjerter ble avsluttet i 2018 har det vært stille fra forfatteren. Men nå kan MinBokverden avsløre at hun så absolutt ikke har latt pennen ligge! Den 2. januar laserens nemlig boken Piken i snøen, første bok i en serie kalt Sommersholm. Bøkene kommer i innbundet form, og kan kjøpes i bokhandlere.

Handling fra Vestfold i 1866

I Grevskabernes Amt ligger Sommersholm Hovedgaard, en ærverdig herregård som har tilhørt samme slekt i generasjoner. I 1866 er det amtmann Gerhard Adler som er godsets eier.

På herregården lever også to unge kvinner vidt forskjellige liv: godseierens datter, Rose – og Alise, som er tjenestepike og husmannsdatter.

Alises Besta fikk som kammerpike på Sommersholm kjennskap til familien Adlers mørkeste hemmeligheter. Til sin dødsdag holdt hun sitt løfte, og røpet aldri for noen det hun så og hørte. Men lønndommene fulgte henne likevel ikke i graven …
Etter tre år i Australia vender arvingen Birkthorn Adler hjem til Norge. Han reiste dit mot sin fars vilje, og tre års adskillelse har ikke lagt en demper på stridighetene mellom far og sønn. Mens faren overlater gårdsarbeidet til godsforvalteren, har Birk fra barnsben av gått sammen med husmannsfolket i arbeidet.
Da han reiste, var Alise en ung pike, men hun har ikke glemt godseiersønnen som reddet livet hennes en isende kald vinternatt for mange år siden.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.