Forfatterlunsj på Theatercaféen

Fredag for fire uker siden fikk jeg en epost fra Bladkompaniet, mitt navn var satt opp på en eksklusiv liste! Så om jeg hadde mulighet kunne jeg få være med på forfatterlunsj på Theatercaféen?! Selvfølgelig takket jeg ja, og lørdag 29. september satt jeg meg spent på toget innover mot Oslo.

Da jeg ankom Narvesen ved Nationaltheatret ble jeg først møtt av en herlig bukett av ansatte fra Bladkompaniet; Astrid, Guri, Anja, Kristine og Mariann. Den gjengen har en egen evne til å få en til å føle seg velkommen, utrolig hyggelig. Litt lengre inn satt dagens hovedpersoner, Aud Midtsund, Salmund Kyvik og Ida S. Skjellbakken.

Aud og Salmund har jeg hatt gleden av å hilse på tidligere, både på ulike lanseringer men også på boktreff. Utrolig koselige og jordnære begge to. Og Ida var jo bare skjønn 🙂 Fikk også hilst på mannen hennes Kjetil. Han har jeg sett navnet på i utallige bøker, han har nemlig illustrert følgende serier Anna fra Røros, Hvite hjerter, Maria av Svaneberg, Misteltein, Morgensol,  Mørketid, Nattlys, Over skyene, Papirslottet, Rosemalt, Skjebnesøstre, Solgård, Trollkvinne og Tårnhuset, i tillegg til omslagsdesignet til Nattergalen og Eikegården. De to sistnevnte er det Ida som har illustrert!

Like før to kom også Beate og Tone, to heldige lesere som tidligere samme uka vant hver sin plass til lunsjen. Så var det tid for ett fellesbilde før vi fortet oss inn på Theatercaféen. Den ærverdige caféen åpnet sine dører i 1900, og har i nyere tid blitt renovert til sin fordums prakt. Dette var mitt første besøk og jeg lot meg imponere over stedet, atmosfæren og maten. Om det er noe som skal prikkes på må det bli at det var så mye lyd i lokalet, at jeg ikke fikk snakket med alle rundt bordet.. Så, etter noen timers hyggelig samvær, en knallgod Club Sandwich og mye godt i glassene måtte jeg ta farvel med koselige folk for å sette meg på toget hjem.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.