Forlaget bekrefter – slutt på praksis!

Tidligere i januar ble det kjent at Cappelen Damm / NorskeSerier vil komme med serien Evelinas drømmer 6. mars, noe du kan lese mer om her.

6. mars er samme dag som forfatteren Ellinor Rafaelsen også kommer med siste bok i serien Veien hjem. MinBokverden ba leserne være oppmerksomme når de får første bok i denne nye serien, da forlaget tidligere har videreført abonnement når forfattere har avsluttet og lansert serier på samme dag. Tidligere eksempler på dette er Nye Horisonter/Veien hjem, Odelsjenta/Julie og Rosehagen/Tårnsvalene.

27. januar tok forlaget ved markedskoordinator Kleppan kontakt med MinBokverden, og kom med oppdatert informasjon; “Dette kommer ikke til å gjenta seg […] ingen abonnenter videreføres”. Det er altså slutt på praksisen om at abonnement videreføres når en forfatter lanserer ny serie på samme dag som den forrige avsluttes.

Første bok i den nye serien sendes gratis hjem til alle som har et aktivt abonnement hos NorskeSerier, om du ikke har dette kan du få den gratis tilsendt ved å gå inn på deres nettside (link finner du her). Pr 29. januar ligger den ikke tilgjengelig, da det er over en måned til lansering, men den kommer inn på listen nærmere lansering 6. mars.

2 Comments

    • Evelinas Drømmer blir på ca pluss minus 20 bøker i følge forlaget. Bok 18 kommer 18. februar, hva som skjer etter det vet vi foreløpig ingenting om. Forlaget NorskeSerier pleier å fortelle lengden når det er igjen to bøker, så du kan nok regne med at den hvertfall blir på 19 bøker, om ikke over 20. Aldri godt å si, egentlig. Les mer om det her: https://www.minbokverden.no/hvor-lang-blir-serien/

1 Trackback / Pingback

  1. Ny serie fra Ellinor Rafaelsen, Evelinas drømmer. | MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.