Forsidepike – så du meg?

Fredag kom det ut syv nye bøker i butikkhyllene, og jeg var på forsiden av den ene! Så du meg?

La oss hoppe tilbake til mars

I mars spurte Eline Myklebust Madsen sine Facebookvenner om noen visste om en liten jente som kunne sitt på et fang og se trist ut. Jeg foreslo min datter på fire år, sendte bilde av henne og kort tid etter var vi på vei inn til Oslo for å ta bilder. Her ser du oss, solbrille-klanen!

Den fantastiske EMY

Vet du ikke hvem Eline Myklebust Madsen er? Det burde du, det er nemlig kvinnen som står bak utallige forsideillustrasjoner! Hun tar bilder i studio som hun bearbeider og maler om til vakre digitalmalerier, som til slutt ender opp som forsider på bøkene vi elsker å lese! Bildet under er fra hjemmesiden hennes, hvor du ser noe av det hun illustrerer 🙂

Umulig modell

Her er et bilde av lillesnuppa og Eline, i trappa ned mot den noe skummel og mørke bunkeren – som er hennes studio.

Men det skulle raskt vise seg at jenteungen som så villig stilte opp foran mors kamera hjemme, var lite villig til å være modell denne marsdagen. Det ble forsøkt å lokke med både pannekaker og is, men ingenting hjalp. Så da kledde vi av kostymer og var på vei til å gå idet Eline spurte om jeg kunne stille opp.

Snikete dame

Selvfølgelig stilte jeg opp, til tross for at jeg forstod jeg mest sannsynlig skulle portrettere en heller lite likt person… Jeg fikk på meg skjørt og tidsriktige sko, en kåpe også! Og etter ett par minutter hadde Eline tatt de bildene hun trengte og vi var ferdige. Rett etter meg kom hun som skulle være jeg snek meg innpå, det går nemlig slag i slag for Eline!

Mens jentene og jeg koste oss med besøk hos min bror og samboeren begynte Elines arbeid med å lage forsiden. Og den ser du her, er hun ikke dyktig ! Ser du meg ? Langt der bak ? 🙂

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.