Gratulerer til Kaja !

Foto: Baard Lunde – hentet fra http://www.kajanylund.no/om-meg

Hurra for deg som fyller ditt år ja deg vil vi gratulere!

Kaja Nylund har i dag to serier ute for slags, Perlemor og Rebekka. Hun debuterte i 2013 med serien Rebekka, som handler om datteren av krambubebestyreren på Ørsnes. Rebekkas far vet ikke hva godt han kan gjøre for henne, men hun savner moren, som døde da hun var liten. Livet forandrer seg da hun overraskende får tilbud om å bli fintaus på bygdas storgård, Solthun. 29. november kommer bok 47 ut, og det er ikke bestemt hvor lang denne blir.

I 2015 utgav hun sin andre serie, Perlemor, som har gått samtidig som Rebekka. Perlemor handler om Jona Linde, bosatt på den lille, stormutsatte øya Værøy, ytterst i Lofoten. Verøy er hennes rike. Der føler hun seg fri, der er hun født, der skal hun leve og der skal hun en dag dø. Så ankrer et skip opp utenfor Røstnesvaagen, og i land kommer den britiske kapteinen Adam Wilkinson. Han vinner hennes hjerte og hun hans. Men er det slik at kjærligheten alltid seirer eller må den vike for plikten, friheten og Jona elskede Værøy? Seriens nest siste bok er i salg i disse dager, og totalt blir det 32 bøker.

Vil du bli bedre kjent med Kaja vil jeg anbefale deg et besøk på hennes hjemmeside! Igjen Kaja, gratulerer med dagen din!

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.