Høstens første nye serie kommer fra Irene Zupin

Sommeren er godt i gang, og da er det på tide å avsløre høstens nye serier. Først ut er den nye serien til Irene Zupin som har fått tittelen Historien om Selma og Magnus. Første bok i serien kommer i butikkhyllene 18. august. Irene Zupin vant skrivekonkurranse med sin forrige serie Ingeborgs verden, som ble på 15 bøker. Den nye seriens lengde er ikke kjent, men det kan være den forrige kan gi oss en pekepinn på ca. lengde.

Dette blir forresten den første serien hos Bladkompaniet som øker i pris. Den siste tiden har konkurrenten økt sin pris på både sine pågående og nye serier, med henholdsvis 30,- og 40,- pr bok. Bladkompaniet nøyer seg med å øke prisen med kr 10,-. Men tilbake til serien:

To familier – seks skjebner Eiker 1931

Selma har alltid følt seg utenfor på skolen, men da den tause, mystiske Magnus begynner i klassen hennes, føler hun en merkelig tiltrekning til ham. Sakte, men sikkert utvikles et vennskap mellom dem, et vennskap ingen må få kjennskap til …

Selma fikk en vond følelse av at dersom Magnus gikk ut av klasserommet, kom han aldri til å returnere. «Kjære Gud, la ham være her i neste time også,» tenkte hun før snudde seg og gikk bortover korridoren med brennende kinn.

Det verken Selma eller Magnus vet, er at fedrene deres en gang i tiden var gode venner, og at en av deres nærmeste ønsket å skille dem.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.