Ekely Hospital! En gåtefull skjærgårdsidyll – Forbudt kjærlighet – En gammel familiehemmelighet.

Nøtterø, 1911. Amelia er spent på sin første dag som sykepleierskeelev ved Ekely Hospital. ​Vet hun egentlig hva hun går til? Det er strenge krav til moral og mye hun må forsake, ikke minst kjærligheten. Snart begynner Amelia å merke at huset lever sitt eget liv om natten. Ekely ruger på mørke hemmeligheter fra den tiden hospitalet var en herregård … 

Amelia stirret rundt i hagen som lå badet i det skimrende månelyset. Kjente skrekken fra marerittet vende tilbake. Dette stedet var i ferd med å drive henne fra forstanden.

Serien ble skrevet av Ann-Christin Gjersøe og utgitt av Cappelen Damm. Første bok kom 15.august 2016 og siste punktum ble satt høsten 2018 eter 12 bøker.

Ann-Christin Gjersøe (f. 1975) bor i Re, i hjertet av Vestfold. Hun er utdannet førskolelærer, men har arbeidet som forfatter siden 2003.  Ann-Christin bor sammen med mann og barn på en gård med røtter tilbake til 1500-tallet, hvor driftsgrunnlaget i dag bl.a. er sau. Omgivelsene har gitt inspirasjon til Ann-Christins romanserie Livsarven, hvor handlingen er lagt til et gårdsmiljø på slutten av 1800-tallet. Hun debuterte med serien Livsarven i 2006. Serien ble på 36 og ble avsluttet i 2012.