Finn din serie

Vanskelig å velge neste serie? Fortvil ikke, hjelpen er her!

Er det mange serier å velge mellom? Vanskelig å finne den som passer deg?

MinBokverden har nå en søkefunksjon som vil hjelpe deg!

Siden hvor du kan søke igjennom alle serier er langt mer omfattende enn tidligere informasjon på denne siden. Det er nå mulig å skille mellom de som er pågående og seriene som er komplette. Du kan også se hvilke som finnes som lydbok eller ebok.

Under ser du et bilde fra siden, slik den ser ut på datamaskin. Bruker du mobil vil søkealternativene kommer under hverandre.

Som du ser er det også mulig å søke på tema. Ved å trykke på plusstegnet vil du få opp en enda mer detaljert søkeliste, innenfor temaet du velger.

Det samme gjelder om du velger hvor handlingen er fra, hvor det i tillegg til landsdeler også er sortert etter den gamle inndeling av fylker.

Langt flere serier å velge mellom

Helt nytt nå er at en rekke flere historiske og populære serier er tatt med inn i oversikten. Flere av disse går under kategorien feelgood, og kan søkes etter ved å velge det alternativet.

Listen over bøker som faktisk tilhører en serie er så enormt omfattende, at det har vært nødvendig å forsøke å sette noen begrensninger. Ett av de viktigste kriteriene har vært å ha fokus på serier som kan kalles historiske. Videre har det å utelukke de seriene som i hovedsak faller inn under andre kategorier, slik som krim, vært et kriterie.

Din mening er viktig

Den nye søkefunksjonen inneholder også en veldig viktig funksjon – nå er det det leserenes mening som vektlegges! Du kan anmelde serien når du har lest den!

Inne på hver serie kan du gi den stjerner og legge igjen en omtale. Elsker du serien og vil anbefale den til andre kan du raskt gi fem stjerner og legge igjen noen ord til andre lesere <3

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.