Forfriskende serie fra 1950-tallet: En perfekt fasade – et hav av intriger.

Året er 1956, den gangen lykken var en vaskemaskin, kjøleskap, telefon og et støvfritt hjem. Skilsmisse var et skjellsord, og hemmeligheter og lengsler ble holdt i tømme bak trygge fasader. Så hva skjer når idyllen slår sprekker? Stedet er Jordbæråsen. Alle husmødrene i boligfeltet fremstår som vellykkede og lykkelige, med fasaden i orden. Men en dag flytter en ny kvinne inn, og idyllen blir brutt. Det er duket for intriger og avsløringer av uante dimensjoner …

Melisglasuren på den nybakte kringlen var i ferd med å smelte i det skarpe solskinnet, da en skingrende kvinnestemme brøt triumferende inn.
«Der er hun! Reis dere og se. Ingen ring!» De syv andre kvinnene reiste seg på kommando og stilte seg i smug bak gardinene for å betrakte den nyankomne. De så en kvinne i full gang med å pusse vinduer. De så også at fingrene hennes var nakne – uten giftering.

Skrives av Synnøve Eriksen og utgis av Cappelen Damm. Første bok ble utgitt 28. juli 2014, og det er ikke bestemt hvor lang serien blir.
Synnøve Eriksen er født 27. februar 1963 i Herøy på Sunnmøre. Hun vokste opp i Herøy, men bodde også en periode i Vestbygd i Nordland før hun 16 år gammel flyttet til Oslo med familien. Hun har hovedfag i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo. Nå bor hun i Oslo med familien, nær Østmarka.

Eriksen slo gjennom med romanserien «Bergfoss», en samtidsserie på 20 bind som kom ut på Bladkompaniet fra 2002. Serien ble trykket i et opplag på 1,2 millioner.  «Bergfoss» kom i september 2011 ut igjen på nytt, med litt anderleses cover og det forlaget kaller en liten finpuss og oppgradering av teksten. I 2007 kom en ny serie, «Doras datter», som ble på 9 bøker. I 2008 kom serien «Nordlys», som ble på 13 bøker. Hennes fjerde serie «Østenfor Sol» kom mellom 2011 og 2012, og ble på 12 bøker. Hennes femte serier «Syvende sans» ble en miniserie på syv bøker og hun er nå aktuell med sin sjette serie «Jordbærdamene».