Kjærlighet og vennskap. Et Norge i endring. Et tilfeldig møte forandrer alt.

Kristiania, 1916: 1. verdenskrig herjer ute i Europa, og det er stor nød i Norges hovedstad. Svartebørshandelen blomstrer og arbeidsledigheten øker. Julie Aronsen bor sammen med sin mor, som eier Fru Aronsens Hotel & Pensionat i Skippergata. De lever et godt liv, men krigen gjør det stadig vanskeligere for dem. Julie er venninne med Mathilda, som arbeider på konfeksjonsfabrikk, men når venninnen havner i trøbbel, blir vennskapet satt på prøve. 

Morens tyske kjæreste Günther gjør Julie urolig. Hva er det han skjuler? En dag Julie er på havna, møter hun blikket til en fremmed og mystisk ung mann … 

Julie ble stående og se etter venninnen, som gikk lutrygget bortover gaten. Hun følte inderlig med henne og den lille broren, men valget Mathilda hadde tatt, kunne ikke ende i annet enn forferdelse. Det var hun viss på. 

Serien skrives av Anne Marie Meyer og utgis av Cappelen Damm forlag. Les første kapittelet i boka HER. Første bok ble utgitt 19. oktober 2015, og seriens lengde er ukjent. Anne Marie Meyer er født i 1959. Hun bor i Oslo, men er opprinnelig fra Etnedal i Valdres og er selv av husmannsslekt. Anne Marie var innom flere forskjellige yrker før hun begynte å skrive på heltid, blant annet som kokk ved et sykehjem, kontorsekretær, trafikkbetjent og journalist. Arbeidserfaringen har hun brukt aktivt i skrivingen.

Hun debuterte med serien Odelsjenta i 2007 og setter nå punktum etter 50 bøker i serien. Julie er hennes andre serie. Foto er Anne Maries store hobby, og hun tar alltid med fotoapparatet når hun går tur eller er ute o g reiser. Hennes store drøm er en rundreise i Midtøsten, i tillegg til å besøke Kina og Tibet. Klikk deg inn på hennes private blogg her.