Kajas tredje serie kommer 28. august, Nordavind!

Annonse

Det er noen dager siden Bladkompaniet begynte å publisere små drypp om en ny serie, og i dag ble det avslørt ennå mer! Det er Kaja Nylund som er forfatteren bak, og vi fikk i samme slengen vite at hun har skrevet ferdig sin debutserie Rebekka som blir på 55 bøker. Kaja har også skrevet en annen serie samtidig som Rebekka, nemlig Perlemor, som ble avsluttet like før jul 2019 etter 32 bøker.

Imponerende utgivelseshastighet

Kaja har altså utgitt imponerende 83 bøker da førsteboken i denne nye serien når butikkhyllene i august. Med tanke på at hun debuterte med Rebekka juni 2013 betyr dette at hun har skrevet en bok hver eneste måned i 7 år! I tillegg har hun også vært instruktør ved Forfatterskolens Serieromankurs sammen med Ida S. Skjelbakken (som nå er illustratøren bak den nye serien). Konklusjon, Kaja Nylund kan å sjonglere sine baller!

Nordavind, fra Kajas kjære Lofoten

Kan man lære seg å elske en man er oppdratt til å hate?

Lofoten, 1820 – Oleanna er datter av Edmund Angell, selveste nessekongen på Ure. Om nettene sniker hun seg ut for å møte Martin, en tilreisende fisker. I drømmene hennes ville faren la henne få ekte ham, og hun ville leve lykkelig som Martins hustru resten av livet. Hun kom aldri til å savne noe av det foreldrene mente hun ikke kunne leve foruten. Men i det virkelige liv var alt annerledes.

Annonse

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.