Konkuransse, vinn triologien Lydias Løfte

BildeDet er på tide med MinBokverdens første konkurranse !! Den 1. september trekker jeg en vinner, som vinner triologien Lydias Løfte 🙂

September er den første høstmåneden, og høst er for meg tiden jeg leser aller mest bøker. En god serie, en kopp med te og ett pledd i go`stolen – litt levende lys i tillegg og jeg er i himmelen! Nå ønsker jeg å gi deg muligheten til å vinne bøkene i serien Lydias Løfte. En flott serie

I serien møter vi Lydia Lyngheim i idylliske Rosendal i 1901. Idet høstmørket senker seg, siger også onde krefter inn over den vakre bygda, der den frilynte ungjenta driver en skjenkestue med sin mor. Lydia elsker hjemstedet sitt, har et eksepsjonelt blikk for detaljer og klarer ikke å la et mysterium ligge. Da hun en kveld kommer over en mann som er tatt av dage, trekkes Lydia inn i en malstrøm av svik og fare, som setter hennes evner og virkelighetsoppfatning på en svimlende prøve. Samtidig kommer mystiske og vakre Sjur til bygda – det blir en ny prøvelse for Lydias følelse.

Seriens forfatter er Jenny Micko. Hun er svensk, men har bodd sine siste 15 år i Bergen. Hun er utdannet journalist og jobber som frilanser. Lydias løfte er hennes debut. Hun vant i januar 2016 også Cappelen Damms skrivekonkurranse, så det er lov å håpe på mer fra denne kanten.

For å delta må du like MinBokverden på Facebook, og kommentere på innlegget om konkurransen som ligger ute der. Du finner snarvei til innlegget ved å klikke her. 

 

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.