Anmeldelse av Fredsår

Fredsår er en pågående serie skrevet at Kristin S. Ålovsrud. Første bok i serien kom ut for ganske nøyaktig fem år siden, 12. august 2013. Bok 36 kommer i butikkhyllene 24. september og bok 37 den 26. november.

En av seriens trofaste lesere er Mariann Kendel. Hun har nå lest ut bok 35, og har skrevet noen tanker om serien og har tatt et flott bilde av bøkene;

 

DA HAR JEG LEST FERDIG FREDSÅR NR 35…. og neste bok kommer ut i september! ?
Dette er en serie som omhandler etterkrigstiden i Norge ?

Må bare si at jeg har blitt veldig glad i Ragnhild og hennes familie ??Og noen tårer ? og hjerte sukk er det blitt igjennom de 5 årene siden serien startet! ?

Synes Kristin S. Ålovsrud skriver og formidler historien med stor innlevelse i menneskesinnet ❤️, hvor sammensatt og kompleks vi mennesker er både i måten vi tenker, føler og utrykker oss på! ?Jeg skriver “oss” fordi man kjenner seg igjen i ulike situasjoner som blir skildret i denne serien! Det er Kjærligheten, samspillet mellom alle som er i livet til Ragnhild, familiebånd, svik, sorg, skuffelser, håp og tilgivelse, alt i en skjønn forening ❤️?❤️som gir så mye til meg som leser ? ??

Jeg kjenner på den ubetingede kjærligheten man har til barna sine, jeg kjenner på tilliten som blir misbrukt i ulike sammenhenger, bitterhet som forderver sinnet og hvor skjørt livet er til tider…. Vi kjenner på empatien ❤️? maktesløshet, at mennesket trenger tid for å bearbeide, modnes for å kunne ta de rette valgene, det handler om å følge sin samvittighet og det å være tro mot seg selv og de som betyr aller mest i livet til hver enkelt ???

Så tusen takk til forfatteren Kristin S. Ålovsrud fordi du er så flink til å formidle og utrykke alt dette i din serie FREDSÅR! ??♥️

 


Ønsker du å dele dine boktanker om en serie? Om det er den første boka, litt utti serien eller når aller siste side er lest.. Les mer HER!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.