Morshjerte forsinket – forfatteren operert

Det var en nydelig solskinnslørdag Anne-Lise Boge la ut oppdatering til sine lesere på Facebook som begynte som følger;

KJÆRE ALLE LESERNE MINE!
Dere er verdens beste og tålmodigste lesere, og alt lå til rette for at bok 31 skulle komme ut på senhøsten. Nå er jeg redd for at jeg må sette tålmodigheten deres på ytterligere prøve, for det er ikke alt her i livet man styrer over selv. Tidlig i denne uken måtte jeg skifte ut en forkalket og nesten tett aortaklaff i hjertet. Operasjonen var vellykket, men det sier seg selv at det vil ta en tid før jeg er helt « arbeidsfør» igjen. For øyeblikket føler jeg meg som en skjelvende geleklump, men svært takknemlig for fantastisk dyktig hjelp fra TAVI- avdelingen på Ullevål sykehus.
Skal nå noen uker på rekreasjon og det vil nok ta litt tid før jeg er tilbake i fult arbeid foran pc’n igjen.
Helsa går foran, selv for en serieforfatter.
Jeg beklager at dette nok vil føre til en liten forsinkelse av bok 31 – men håper og tror at dere vil ha forståelse for dette.
God sommer til dere alle. Håper dere vil ha tålmodighet til å vente på neste bok. Selv går jeg sommeren takknemelig i møte med min nye aortaklaff – og takker for livet.

Bildet la Anne-Lise Boge selv ut i lesergruppen til Morshjerte på Facebook. Foto; Privat.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.