Nå har jeg ventet i nesten tre år, endelig kan jeg kose meg!

Reklame / Bladkompaniet

Tilbake i begynnelsen av februar 2018 dukket første bok i serien Tårnhuset opp i postkassen min. Jeg ble hektet fra første side, og leste de fem første bøkene med en gang de kom i butikkhyllene. Men den høsten begynte jeg på fulltidsstudie for å bli lærer. Da ble det mye å gjøre, med to små barnehagebarn, deltidsjobb og ett hjem ved siden av, og jeg falt av.. Men nå har jeg fått resten av serien, så nå kan jeg endelig, endelig lese ferdig! Og siden det er nesten tre år siden første boka ble lest skal jeg kose meg med å gjenlese de første fem også. Jeg gleder meg!

Tårnhuset har handling fra 1857 og handler om 18 år gamle Viktoria. Hun har vokst opp i et velstående hjem i Aker herred utenfor Christiania. Selv om hun aldri har manglet noe, er hun ikke helt som alle andre unge kvinner av sin stand, og nekter å la seg presse inn i ekteskapet. Viktoria drømmer om å undervise være til nytte og å utgjøre en forskjell. Tyge Bachmann er kjekk og sjarmerende, og er barndomsvenn fra samme miljø. Den unge legen Oscar Kvam, derimot, er mye mer. Han ryster Viktoria allerede første gang de møtes.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.