Ny gjennutgivelse – Arvesølv av Torill Thorup

I desember kommer Arvesølv i butikkene. Dette er den 22 bøker lange serien Torill Thorup utgav på Schibsted forlag i årene 2007 til 2010. Så om historien virker kjent kan det godt være du har lest den før!

Nyutgivelsen kommer for slag i butikkene 13. desember, og det er NorskeSerier (Cappelen Damm) som utgir den nå. Seriens andre bok kommer for salg 17. januar, og det antas at utgivelseshyppighet vil være fire til fem uker mellom hver bok.

Bokens handling;
Yngvil er nitten år da hun må overta ansvaret på storgården Brandsæther fordi moren er alvorlig syk. Hun får god hjelp av tjenestefolket, men mektige fiender skjuler seg i skyggene.
Harald, en av kullkjørerne på Jernverket, drømmer om den vakre og stolte Yngvil, men en storgårdsdatter er uoppnåelig for en arbeidersønn. At den ville og utemmede Dina er forelsket i ham, betyr ingenting. Den eneste han vil ha, er Yngvil.

Sankthansaften 1869
– Får jeg neste dans?
– Gjerne, svarte Yngvil og ga blaffen i skikk og bruk. Når ikke Simen tok seg av henne, kunne hun danse med hvem hun ville! Nølende lot hun Harald holde om henne, mot sin vilje kjente hun at det føltes godt. Hun visste ikke helt hva det var med denne karen, men hun følte seg … trygg i armene hans.

2 Comments

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.