Ny miniserie i mars!

Solveig Sundset tar deg med til Tønsberg anno 1783

Ny miniserie å glede seg til

Den 15. mars 2019 kommer det en ny miniserie i butikkhyllene! Forfatteren er Solveig Sundset, en debutant innen sjangeren. Hun kaller seg for et skrivende menneske og benytter seg av pseudonym. Selv om hun påpeker at navnet ikke er tatt ut av løse luften, men har en forbindelse til henne.

Himmelbrann er tittelen på denne nye serien, som har handlingen fra et sagbruk ved Hofstad, utenfor Tønsberg. Den første boken har fått tittelen Det som aldri må skje.

Og siden dette er en miniserie så vet vi at det kun blir åtte bøker i serien.

Kort om serien

Da 17 år gamle Kristin mister alt på grunn av en konspirasjon, begynner hennes dramatiske kamp for rettferdighet og oppreisning.

Tønsberg anno 1783 er en idyllisk by, men under overflaten syder det av intriger og maktbegjær. Mot alt dette kjemper en ung kvinne for kjærligheten og for det som rettmessig tilhører henne.

Himmelbrann tar deg med på en reise full av intriger, tårer og latter.

Kristin bor sammen med foreldrene og de to småsøsknene sine på Hofstad gård, der faren driver et sagbruk. De lever et trygt og godt liv – de mangler ingenting, barna har til og med huslærer. Da en tragisk ulykke skjer, forandres tilværelsen med et slag. Mektige folk er ute etter gården, og det er umulig å stå imot overmakten. Av all sin kraft kaster Kristin seg ut i kampen for å redde tilværelsen – da skjebnen rammer på nytt.

5 Comments

  1. Dette er altså enda en mann som gjemmer seg bak et kvinnenavn fordi det er flaut å skrive serieromaner!

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.