Ny serie av Ida Skjelbakken; Nattergalen.

Om en måned, 17. september, kommer første bok i serien Nattergalen i butikkhyller landet over! Serien skrives av Ida Skjelbakken, som fra før har skrevet serien Krøniken om Ylva Alm. Ida Skjelbakken er noe så sjeldent som forfatter og illustratør, hvilket betyr at hun er den eneste serieforfatteren som også illustrerer sin serie! Ganske artig, hva?!

Så, hva vet vi om Nattergalen?

Handlingen begynner i 1891, i Nes Herred.

En historie om frihet, forbrytelser og kjærlighet.

Sytten år gamle Linde lever et bekymringsløst og beskyttet liv på en liten husmannsplass i Nes herred. Men en sommernatt skjer det noe som forandrer livet hennes for alltid …

– Nå skal du bli med meg ut, så vi ikke forstyrrer din far, hvisket han. – Men jeg kan ikke love deg at du kommer til å nyte det like mye som jeg. Du har en ild i deg, jeg kan se det i øynene dine. Linde møtte blikket hans.
– Nettopp, sa han og nikket. – Det er nettopp det jeg liker.

Madam Othilie Conradsen er dronningen av det mørke Vaterland og har full kontroll på hvem som besøker bordellet hennes – helt til det dukker opp en gjest fullstendig ulik alle andre hun har truffet.

Hun skulle til å lukke ytterdøren da hun hørte et skrik ute fra gaten. Det var ikke uvanlig å høre den slags, men det hadde vært noe med akkurat dette skriket som fikk henne til å stanse opp og lytte.

Forfatteren har også laget en video, med hjelp av sin multikunstner av en ektemann – Kjetil Nystuen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.