Ny serie fra Arendalstraktene i mai

Debutanten Torild Sullivan kommer den 12. mai med serien Hittebarnet. Handlingen er fra Arendal i året 1887. Det er Bladkompaniet som utgir serien, som blir på 10 bøker. Kortseriens første bok har fått tittelen I barndommens hage, og kan ventes i butikkene 12. mai. Hver bok koster kr 99,90.


Arendal, 1887. En lapp med fornavn og fødselsdato, et spesielt gullsmykke og et kostbart kashmirsjal fulgte med da Celia som nyfødt ble funnet på trappen til Madam Møllers pikehjem.

Nå er Celia 17 år. Hun er lykkelig nyforelsket og skal snart forlate det hjemmekoselige og trygge pikehjemmet. Det er mye som er nytt og spennende, men fremfor alt er det én ting som blir stadig viktigere for henne: å få vite hvor hun kommer fra. Så da en kvinne i et omreisende fantefølge tilbyr seg å spå henne, griper hun sjansen. Kanskje denne kvinnen kan si noe om hvem Celia egentlig er?

– Så var det oss to, sa Ester på den syngende dialekten sin. Hun satte seg på krakken foran Celia, grep hånden hennes og snudde håndflaten opp. – Du har en vanskelig hånd, min venn. En dyp rynke kom til syne mellom øyenbrynene hennes.
Celia kjente hjertet banke fortere. Hva var det Ester så?

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.