Ny serie fra debutant, 19. februar !

Tidligere i dag ble det lagt ut informasjon om ny serie på Bladkompaniets nettsider! Dette blir årets andre serie, og den kommer i butikkhyllene 19. februar. Alle som abonnerer på serier fra Bladkompaniet får boken tilsendt ca en uke før lansering.

Hvem er forfatteren?

Her viser det seg at gjetninger gjort i innlegget om forventinger for 2021 stemmer, denne gangen er det vinneren av Bladkompaniets konkurranse i 2016 som debuterer, nemlig Tone Lilleenget By!

Og hva med serien?

Serien heter er Trønderroser, og første bok har tittelen Skjebnetråder. Handlingen er lagt til Trondhjem i 1767! Andre bok har tittelen Urolig hjerte.

En historie om ekte søskenkjærlighet og kampen for tilhørighet

Etter morens død forlater 17 år gamle Marie hjembygda for å bo sammen med søsteren, Oline, som arbeider hos en kjøpmannsfamilie i Trondhjem. Når hun kommer dit, viser det seg imidlertid at Oline ble kastet på gaten for flere måneder siden. Ingen vil fortelle Marie hvorfor, og ingen vet hvor søsteren hennes befinner seg nå. Når hun så begynner å lete, ender hun opp med å bli arrestert av en vekter og sendt til tukthuset …
Et gufs av barndommens mørkeredsel gikk gjennom henne da hun så de to tredørene som hun regnet med førte inn til cellene.
− Er det ikke noe mer lys her? spurte hun tynt.

1 Comment

  1. Veldig lenge siden en bokserie har “tatt meg” slik Trønderroser gjør. Har nettopp avsluttet nr 2 og synes det er altfor lenge å vente til nr 3!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pågående serier | MinBokverden
  2. Utgivelseskalender | MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.