Ny serie fra Jorunn Johansen rett over nyttår!

Soloppgang blir på 100 bøker, og avsluttes 8. januar. Samme dag kommer første bok i Jorunns nye serie! Seriens navn er “Mellom himmel og jord“, og første bok har fått tittelen Smedens datter. Andre boken har tittelen Gryende følelser, og du ser begge forsidene lengre ned her.

Jorunn har tidligere skrevet miniserien “Over skyene”som ble på 7 bøker og serien “Fossefall” som ble på 55 bøker. “Soloppgang” ble på fantastiske 100 bøker, men nå er det altså en nok en kort som kommer. “Mellom himmel og jord” blir på 12 bøker. Alle Jorunns tidligere bøker har kommet med fire ukers mellomrom, og det kan derfor antas at også den nye serien også vil komme hver måned. Det vi vet akkurat nå er at første bok kommer 8. januar og andre bok kommer 5. februar.

De tidligere seriene fra Jorunns hånd har hatt handling fra Finnskogen og traktene rundt Kongsvigner, også denne gangen skal vi til de skogkledde Hedmarkstraktene, nærmere bestemt Namnå og året 1896. Alva på atten år bor på den lille gården Smedstun på Namnå sammen med sin far, som er smed. Moren har dratt fra dem, og faren snakker aldri om fortiden.

Men så dukker en gammel bekjent av faren opp, samtidig som det skjer underlige ting på nabogården. Hemmeligheter presser seg frem, nye mysterier dukker opp, og overnaturlige krefter settes i sving. Midt i alt dette leter Alva etter den store kjærligheten, men vil hun finne den?

Stemmen var dyp og myndig. Han ga inntrykk av å være vant til å kommandere andre og få det som han ville.
Alva likte ikke oppsynet hans. Han var så nedlatende at hun straks fikk en følelse av uro i kroppen da hun så inn i de grå øynene hans.

Ikke vet hun at denne mannen skal få stor innvirkning på hennes videre skjebne …

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Ny serie fra debutant, i februar ! | MinBokverden
  2. Pågående serier | MinBokverden
  3. Utgivelseskalender | MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.