Ny serie kommer annenhver uke!

NorskeSerier kommer 15. oktober med en serie som vil komme ut annenhver uke. Dette er gjenutgivelsen av Synnøve Eriksens serie Nordlys, som opprinnelig utkom Schibsted forlag mellom 2008 og 2009. Serien er en kortserie på 13 bøker og vil altså komme ut med kun to ukers mellomrom.

Synnøve Eriksen har tidligere skrevet Bergfoss (Livet i Bergfoss), Doras datter, Østenfor sol, Syvende sans og Jordbærdamene. Hun er nå aktuell med en helt ny serie, Der stiene møtes. Denne blir på 10 bøker, lanseres 27. august og kommer med fire ukers mellomrom. Men tilbake til Nordlys:

Da serien utkom på Schibsted het den første boken Bryllupsfeber og ble følgende skrevet om serien:

Bli med til syttitallet, til svingende musikk og bukser med sleng. Bli med til søsknene Sørensen til Vestbygd i Nordland, der mor Karen driver kafé og storesøster June skal gifte seg! Alle har sine fengslende historier. Og alle bærer på gleder og sorger – ikke minst de to yngste i søskenflokken, Connie og Annine, som begge er svake for storsjarmøren Kurt Blålid. Men hvor blir det av bruden?

Nå som den kommer ut på nytt har seriens første bok fått tittelen Karens cafe, og følgende skrives om serien:

Nordland, 1974. Husker du 70-tallet? Slengbukser, platåsko og folkevognbusser. Jentene skulle ha midtskill, og gutta var tøffest med langt hår. Alt var i i brunt og oransje – og musikken kom på vinyl. Livet har ikke bare vært enkelt for Karen Sørensen, som driver kafé i Nord-Norge og er enslig mor til seks barn. Nå er de alle blitt store og på vei ut i verden, så man skulle tro det ville roe seg, men den gang ei!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.