Ny serie, ny forfatter

Alle bilder hentet fra Bladkompaniet.

Den 30. august kommer Bladkompaniet med en ny historisk serie. Denne gangen tas vi med tilbake til Kristiania i året 1903.

Serien skrives av debutanten Marte Csandl-Eriksen. Hun er nærmest oppvokst mellom to bokpermer som Bladkompaniet skriver på sin blogg. Mellom en skrivemaskin og bokhyllen hjemme på Ellingsrudåsen fant man tenåringen Marte med nesa i en bok.

Nå er Marte bosatt i Wien med ektemannen og en sønn som nærmer seg året. Hun underviser i norsk og forteller fornøyd at læreryrket fint kan kombineres med forfatteryrket, og tvers av landegrenser. Resten av intervjuet med henne kan du lese på Bladkompaniets blogg her.

Seriens handling

Lilly Lauritzen er egenrådig og livsglad og lever et bekvemt liv med faren og stemoren i Homans-byen. Sammen med bestevenninnen Emilie og kjæresten Niels frekventerer hun byens ball. Det er på et slikt ball hun blir oppsøkt av en fremmed kvinne som påstår å kjenne Lillys mor – moren som forlot dem uten tanke på sitt nyfødte barn.

Da faren beordrer Lilly til å holde seg unna fru Hermansen, begynner hun å mistenke at han skjuler noe. Mørke skyer truer tilværelsen, og uforutsette begivenheter fører til at Lilly setter spørsmålstegn ved alt hun tror hun vet – om Niels, om Emilie og om foreldrene sine.

Boktrailer Kjære Lilly av Marte Csandl-Eriksen

😍😍😍 Nå er boktraileren for Kjære Lilly av Marte Csandl-Eriksen – forfatter her! Kommer i butikkhyllene 30. august og invitasjon til lanseringen deles her om få dager.Den flotte videoen og musikken er laget av Kjetil Nystuen. ^_^Vi gleder oss til å dele første bok i serien med dere! <3 Foto: Oslo museum/oslobilder.no

Publisert av Bladkompaniet Mandag 5. august 2019

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.