Ny serie: Sagaen om Eyvind Bolt

sagaen-om-eyvind-boltDet har vært stille fra Willy Ustad på seriefronten siden han gav ut Journalisten i 2005 og 2006. Men nå kommer han med en ny serie, og denne lanseres 25. august 2014. 

Serien blir på ni bøker, og skiller seg noe ut fra de andre seriebøkene på tre måter. Først og fremst ved å være i et annet og større format. Prisen er også en annen, kr 149,-, noe som gjenspeiler seg i sideantallet, som er på 304, altså 50 sider mer en andre bøker. 
I tillegg vil bøkene bli utgitt i bolker på tre og tre. De tre første er i salg august 2014, bok 4 til 6 i salg i januar 2015 og de tre siste kommer i juni 2015.

Eyvind Bolt er ung, sterk og eneste arving til en stor slektsgård, da svartedauden sprer seg som ild i tørt gress i Norge. Han er kringsatt av fiender, mens kvinnene slåss om hans gunst. Som eneste arving til en storgård har Eyvind Bolt en lysende fremtid. Men da han nekter å bøye seg for Kirkens krav, ønsker den mektige biskop Armand ham død.

Eyvind flykter til fjells. Mens han er på tjuvjakt, treffer han en kvinne som er like god med buen som ham selv. Eyvind kan ikke ta blikket fra henne. Han får ikke vite hvem hun er eller hva hun heter, og da hun går sin vei, tror Eyvind at han aldri vil se henne igjen.
Biskopens menn er etter ham, og samtidig er en enda farligere fiende på vei. Året er 1349, og en grusom pest sprer seg raskt.

I motsetning til vanlig vil denne serien IKKE sendes til kunder slik andre nye serier blir. 

1 Comment

  1. Tror ikke jeg hadde begynt og lese Sagaen om Eivind Boldt, hvis jeg hadde vist at den egentlig sluttet midt i fortellingen, veldig frustrerende.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.