Ny ukjent forfatter tar oss med til Stormagasinet !

På fredag 26. november kommer første bok i den nye serien Stormagasinet! Forfatteren kaller seg Sandra Vik, og det vi vet om henne er at hun har utgitt bøker tidligere, men aldri hos Bladkompaniet. Navnet er altså et pseudonym. I første bok tar forfatteren oss med til Oslo i 1928.

Bak stormagasinets dører åpner det seg en ny verden …

OSLO 1928

Jenny og Ragnhild kommer fra vidt forskjellige kår, men har begge en drøm om å jobbe ved Oslos største og flotteste stormagasin. Jenny ønsker å komme seg opp og frem i verden, mens Ragnhild på sin side ønsker å unnslippe den skjebnen foreldrene har planlagt for henne. Da de blir ansatt på samme dag, åpner en ny verden seg for dem. De oppdager raskt at arbeidet ved stormagasinet byr på mange overraskelser, og livene deres flettes sammen på måter de aldri kunne forestilt seg.

Hvor ofte hadde hun ikke gått innom Steen & Strøm uten noe annet ærend enn å drømme seg bort en liten stund? Alt det flotte de hadde der, alt som verken hun eller andre i den vesle familien hennes kunne ta seg råd til … Hun kunne ikke noe for at det fikk henne til å lengte etter en annen verden der pengesorger ikke fantes, der man kunne kle seg i de lekreste klær, flotte seg med de herligste parfymer …

Intrigene er på huset!

1 Trackback / Pingback

  1. Sandra Vik er avslørt ! – MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.