Nettsiden ble startet som en personlig blogg tilbake i februar 2009. Den gang var det svært vanskelig å vite noe om serier fra gamle og nedlagte forlag. Det fantes ingen oversikt, og sakte men sikkert tok denne informsjonsdelen overhånd.

I dag er MinBokverden den eneste nettsiden med komplett informasjon om serier. Informasjonen er samlet fra steder på nettet ellers, i et forsøk på å finne frem. Håpet er at du også kan dra nytte av denne siden, dele den med andre som også kan ha nytte av den, og ikke minst dele av det du vet og synes om seriene.

Hvem står så bak denne siden ?

Nina ~ Ninita

Mitt navn er Nina Sandberg, jeg er 32 år og bor på Hamar med mann og to døtre. Jeg er utdannet barnevernspedagog og er nå student ved Høgskolen i Innlandet hvor jeg studerer til å bli grunnskolelærer.

Jeg har lest så lenge jeg kan huske. Det startet med Løven, Heksa og Klesskapet og ble en forelskelse mot historier som bare fortsetter og fortsetter. Som femtenåring leste jeg i 2002 Bergfoss, og ble umiddelbart betatt av serieformatet. Kort etter fikk jeg Isfolket av min mor (hun hadde ikke lest de selv) og jeg var solgt. I tillegg til serier leser jeg gjerne Harry Potter på nytt, eller klatrer inn i en tykk roman med handling fra 1800-tallet.

Det var jeg som startet denne siden tilbake i 2009. Selv om behovet for å samle informasjon tok over på MinBokverden har jeg ved siden av hatt bloggen Ninita, som jeg har skrevet personlig innlegg og leseranmeldelser på. Nå er Ninta-bloggen lagt ned, og jeg har flyttet alt relatert til seriene over på denne siden.

Inger Monica ~ Mimsdal

Jeg heter Inger Monica Stornes, er 33 år, bor i Gyland, utdannet helsekostveileder og holder på med fordypning innen dette nå.

Jeg begynte å lese romanserier i 2012, da jeg ble nysgjerrig på Stina Saga som ble utgitt da, det var tittelen på førsteboka som gjorde med nysgjerrig : “Trolløyet” 🙂 Etter det begynte jeg å lese Nattmannens Datter, men jeg ville ikke vente på neste bok, og kjøpte meg min første komplette serie, som var Sagaen om Sunniva. Da den ble lest, var jeg hekta. Etter det har det blitt lest mange serier 🙂

Jeg er nok for mange i romanserieverdenen kjent som bloggeren Mimsdal som skriver bokanmeldelser om romanseriebøker. Jeg startet bloggen i 2013, og bloggen utviklet seg etterhvert til ei Facebook gruppe jeg startet i 2014 som heter Romanserier-Lev I En Annen Verden En Stund.

Jeg har lenge holdt på med disse tingene for meg selv, med bare litt hjelp av moderatorer i facebook gruppa, og gruppa har nå vokst til over 1000 medlemmer.

Men nå gleder jeg meg til å kunne poste litt her inne hos Nina og Min Bokverden også 🙂 Jeg tror dette blir et flott samarbeid, og jeg gleder meg til å se hvordan dette utvikler seg 🙂

Og med det ønsker vi dere en

God Bok ♥