Nettsiden ble startet som en personlig blogg tilbake i februar 2009. Den gang var det svært vanskelig å vite noe om serier fra gamle og nedlagte forlag. Det fantes ingen oversikt, og sakte men sikkert tok denne informsjonsdelen overhånd.

I dag er MinBokverden den eneste nettsiden med komplett informasjon om serier. Informasjonen er nå nesten komplett, og det har vært en omfattende jobb, da flere serier ikke er lett å få fatt i. Håpet er at du også kan dra nytte av denne siden, dele den med andre som også kan ha nytte av den, og ikke minst dele av det du vet og synes om seriene.

Hvem står så bak denne siden ?

Nina Sandberg

Mitt navn er Nina, og det var jeg som startet denne siden tilbake i 2009. Jeg er 33 år og bor på Hamar med mann og to døtre. Jeg er utdannet barnevernspedagog og er nå student ved Høgskolen i Innlandet hvor jeg studerer for å bli grunnskolelærer.

Jeg har lest så lenge jeg kan huske. Det startet med Løven, Heksa og Klesskapet og ble en forelskelse mot historier som bare fortsetter og fortsetter. Som femtenåring leste jeg i 2002 Bergfoss, og ble umiddelbart betatt av serieformatet. Kort etter fikk jeg Isfolket av min mor (hun hadde ikke lest de selv) og jeg var solgt. I tillegg til serier, leser jeg gjerne Harry Potter på nytt, eller klatrer inn i en tykk roman med handling fra 1800-tallet.

Denne siden hadde ikke vært det den er i dag, uten hjelp fra;

  • Tone Loeng. En av de få i Norge som virkelig har stålkontroll på alt innen denne sjangeren. Hun har laget lister for oversikt, kommer med gode råd og masse inspirasjon. Takk!
  • Inger Monica Stornes. Driver Facebookgruppen Romanserier – Lev i en annen verden en stund og skaper stort engasjement der. Hun fører god kontroll på serienes lengde, og nå og da intervjuer hun lesere og forfattere.
  • Hilde T. Heggholmen er lesehesten som elsker serier og som skriver sine lesetanker på nynorsk, som hun deler både i Facebookgruppen CS Bokglede og her.