Annonse

Nettsiden ble startet som en personlig blogg tilbake i februar 2009. Den gang var det svært vanskelig å vite noe om serier fra gamle og nedlagte forlag. Det fantes ingen oversikt, og sakte men sikkert tok denne informsjonsdelen overhånd.

I dag er MinBokverden den eneste nettsiden med komplett informasjon om serier. Informasjonen er nå nesten komplett, og det har vært en omfattende jobb, da flere serier ikke er lett å få fatt i. Håpet er at du også kan dra nytte av denne siden, dele den med andre som også kan ha nytte av den, og ikke minst dele av det du vet og synes om seriene.

Hvem står så bak denne siden ?

Nina Sandberg

Mitt navn er Nina, og det var jeg som startet denne siden tilbake i 2009. Jeg er 32 år og bor på Hamar med mann og to døtre. Jeg er utdannet barnevernspedagog og er nå student ved Høgskolen i Innlandet hvor jeg studerer for å bli grunnskolelærer.

Jeg har lest så lenge jeg kan huske. Det startet med Løven, Heksa og Klesskapet og ble en forelskelse mot historier som bare fortsetter og fortsetter. Som femtenåring leste jeg i 2002 Bergfoss, og ble umiddelbart betatt av serieformatet. Kort etter fikk jeg Isfolket av min mor (hun hadde ikke lest de selv) og jeg var solgt. I tillegg til serier, leser jeg gjerne Harry Potter på nytt, eller klatrer inn i en tykk roman med handling fra 1800-tallet.

 

Med meg på laget har jeg blant annet; 

 

Inger Monica ~ Mimsdal

Inger Monica Stornes er 33 år og bor i Gyland med mann og to barn. Hun er utdannet helsekostveileder og holder på med fordypning innen dette nå. Den første serieroman hun leste var Stina Saga tilbake i 2012 og hun ble raskt bitt av seriebasillen. Hun blogger om serier under navnet Mimsdal og startet Facebook gruppen Romanserier-Lev I En Annen Verden En Stund i 2014.

 

Marte Storbråten Skaret

Marte er 39 år, opprinnelig fra Valdres, men bosatt på Vinterbro på 18. året. Der bor hun  med samboer og felles sønn på 8 år. Hun har også en bonusdatter på 15 år. Hun er utdannet hjelpepleier og jobber på sykehjem. Marte smugleste Sagaen om Isfolket som 12 åring og elsket den. Etter noen års opphold leste hun Arvesynd, og ble hektet på serieromaner. Hun er en av administratorene i gruppa Norske Serieromaner: Diskusjonsgruppe. 

 

Hilde T. Heggholmen

Hilde bor i en av nabokommunene til Bergen, jobber deltid i eldreomsorgen og har nylig bikket 50. Hobbyene er håndarbeid, lesing og turgåing ute i det fri. Lesegleden har ført til en rekke innlegg som LesehestenCS Bokglede, som nå publiseres her. Hilde både bor og jobber i en nynorsk kommue, og har nynorsk som en liten hjertesak. Hun bruker nynorsken aktivt i hverdagen, og vil vise at den kan brukes også til å skrive om seriebøker. 

 

Og med det ønsker vi dere en

God Bok ♥