Rosehagen gjenutgis som tykke bind, i salg allerede 1. mars!

Cappelen Damm gjenutgir Merete Liens populære serie Rosehagen i nye nydelige tykke bind, med hele tre bøker i en! Det er mulig å abonnere på serien, da vil du få første bok til kr 149, og deretter kr 249,- pr bind. Les mer om det her. Bøkene vil da dumpe ned i postkassen med ca. åtte ukers mellomrom.

Arven er første bok i den storslåtte historiske dramaserien Rosehagen. Historien begynner i Kragerø i 1893.

En kald vinterdag går tjueto år gamle Emily om bord i et skip for første gang siden hun forliste som tiåring. Hun må reise til Kragerø – for å høre et testamente bli lest opp. Når vilkårene i testamentet er klare, må hun foreta et vanskelig valg. I byen der hun skal ha vokst opp, møter hun mennesker som har interesse av at hun – og mannen hun føler er hennes store kjærlighet – reiser sin vei, eller uskadeliggjøres på annet vis.

Den unge Emily Meyer er fanget i et virvar av løgner, hemmeligheter og en søken etter sannheten om sin egen identitet. Hvem er hun? Emily Meyer eller Amelia Victoria Egeberg? Og hvorfor skiltes hennes foreldre som bitre fiender?

Et uventet møte med sin glemte storebror bringer også nye utfordringer og avsløringer. Sammen prøver de å nøste opp løgnene og hemmelighetene som omgir hennes familie og hotellets mørke fortid.

Mannen stod der fremdeles. Det så ut som om han stirret mot hotellet. Hun skalv og husket Nannas ord om faren som hadde overvåket hotellet og fulgt med når moren traff elskeren sin. Kunne det være faren hun så der nede? Hun grøsset. Hun var overspent. Det var et levende menneske som stod der. Hun var nesten helt sikker på at det var Gerhard, selv om hun ikke så ansiktet hans klart.

Arven er en fengslende historie om kjærlighet, svik og søken etter sannhet, dypt forankret i det historiske landskapet i Kragerø.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.