De syv søstre

Skrevet av Lucinda Riley.

Utgitt av Cappelen Damm mellom 2015 og 2023. Serien er på 8 bøker.

Fremtiden deres står skrevet i stjernene …

Maia D’Apliése og fem av hennes søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantis, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren som de bare kaller Pa Salt, er død.

Maia og søstrene hennes ble alle adoptert av Pa Salt som spedbarn, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opprinnelige opphav. Maias ledetråd fører henne til den andre siden av kloden, til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil.

I Rio i 1927, i byens storhetstid, har Izabela Bonifacios far ambisjoner om at datteren skal giftes inn i aristokratiet. Samtidig er arkitekten Heitor da Silva Costa i gang med det som skal bli den berømte Kristusstatuen, og han skal snart reise til Paris for å finne den rette skulptøren til å fullføre hans store visjon. Den lidenskapelige Izabela lengter etter å se verden, og hun klarer å overbevise faren om å la henne få lov til å følge med arkitekten og hans familie til Europa før hun gifter seg.

I Paris, i Paul Ladowskis atelier og i de livlige kafeene på Montparnasse, møter hun den unge og ambisiøse skulptøren Laurent Brouilly. Dermed vet hun også at livet aldri kommer til å bli det samme igjen.

Serien De syv søstre handler om syv adoptivsøstre og deres jakt etter hvor de kommer fra. Seriens tittel er basert på legendene om stjernebildet De syv søstre. Bokserien begynner da søstrene får vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren Pa Salt, har gått bort. Han har etterlatt spor som skal lede hver av de syv søstrene tilbake til sitt opphav. Hver av bøkene følger en av søstrene.

Serien består av åtte bøker, og alle de syv første har ulik forside, avhengig om du ser på boken som heftet eller innbundet.

  • De syv søstre, 2015
  • Stormens søster, 2015
  • Skyggesøsteren, 2017
  • Perlesøsteren, 2018
  • Månesøsteren, 2019
  • Solsøsteren, 2020
  • Den savnede søsteren, 2021
  • Atlas, 2023

Den populære serien har en stor fanbase over hele verden, der forskjellige konspirasjonsteorier lanseres og mulige vendinger i historien diskuteres. En tv-serie basert på bøkene er også under planlegging.

Serien er opprinnelig skrevet på engelsk, og første bok ble lansert i 2014.

Siste boken i serien er utgitt etter forfatterens død, og ble fullført av hennes sønn, Harry Whittaker.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “De syv søstre”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.