Drømmen om et annet liv

Skrives av Elin Callesen.

Utgis av Cappelen Damm. Lansert 19. mai 2023. Blir på 18 bøker.

Engholt, 1870:
Jenny har født datteren Thea utenfor ekteskap. Etter hvert går ryktene om at det hviler en forbannelse over husmannsplassen hvor de bor, og folk flykter unna.
Fra den fattigslige stuen kan de se opp til praktgården i bygda. Storbonden er vennligheten selv og prøver å hjelpe dem, men sladderen går. Hvem er egentlig Theas far?
Det finnes imidlertid en mann som har noe å skjule. Men den som vet svaret, tør ikke annet enn å tie.

Bryllupsforberedelsene var i full gang.
– Tenk at vi snart blir mann og kone, utbrøt Edel.
Hans‑Kristian kjente hvordan hjertet sank i ham. – Men tenk om jeg slett ikke er den du tror?
– Det er du, smilte hun. – Er det noen jeg stoler på, er det deg.
Hvordan skulle han få fortalt henne sannheten? Ikke bare trodde hun at han var uskyldsren, han var antageligvis far også. Til en liten jente på fire år nede i Smaalenene.

Forsidene illustreres av Ida Sunniva Skjelbakken.

Tidligere utgitt

Tilbake i 2007 ble en serie ved navn Storgården Jellerød lansert, skrevet av Elin Haugli. Serien ble på 9 bøker, og siste kom ut i 2009. Mange lesere var skuffet over den brå avslutningen serien fikk, men slik måtte det bli da forfatteren ble syk. Nå kan alle, både tidligere og nye lesere glede seg, for endelig er serien tilbake, og denne gangen blir den på hele 18 bøker!

Eller som forlaget skriver: Dersom du synes noe av handlingen i Drømmen om et annet liv høres litt kjent ut, kan det godt stemme! Elins nye serie er nemlig basert på Storgården Jellerød, som utkom i 2007 og ble på ni bøker. Du kan imidlertid ikke starte rett på bok 10 i Drømmen om et annet liv dersom du har lest Storgården Jellerød tidligere, da vil historien slett ikke henge sammen. Elin har nemlig skrevet helt om på hele serien! Det er flettet inn nye kapitler, vinklinger og episoder, og det som før var en fengslende serie på 9 bøker, har nå blitt en ENDA MER fengslende serie på 18 bøker!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Drømmen om et annet liv”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.