Elvestad

Skrevet av John Gammelsæter

Utgitt av forfatteren mellom april 2013 og desember 2013. Serien ble på 10 bøker.

Nordmøre 1866.

Familien til Magnus Isaksen blir kastet ut av husmannsplassen sin og må finne nytt bo- og arbeidssted. Under storgården Elvestad får de husmannsplassen Torpa. Spesielt føler nok sønnen i huset, unggutten Eivind, at en ny verden åpner seg for ham da han får bli kjent med Malin, den vakre jenta som er storbondens eneste datter.

Men til tross for en god storbonde, er det onde krefter i gang på Elvestad, og den lille familien trekkes inn i intriger de aldri kunne drømt om… Etter hvert finner Eivind spor som kan tyde på at det er mye som foregår i det skjulte i bygda. Og hvordan hadde det seg egentlig at den forrige husmannen så uventet gikk bort?

Kanskje blir det ikke så enkelt som de hadde håpet å få en lykkelig framtid på Elvestad. Midt i det hele er Eivind og Malin glade de har hverandre. Men de er ikke barn lenger, og det er en farlig lek de leker.

Forsidene ble illustrert av Tanja Vean.

Bok nr 1 i serien ble gitt ut første gang i 2009 av forlaget Skrivekrampe. Bok nr 2 kom så i 2010. Deretter ble det stille.
Forfatteren har sagt på sin facebookside at det grunnet problemer med trykking, distribusjon og rettigheter tok det tre år før avklaring kom.
Han utgav deretter hele serien selv.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elvestad”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.